Izvor:
27.10.2017 u 14:30
0

RADOVI U BEOGRADU: Kada će Ruzvelova, Slavija i Brankov most biti otvoreni?

Radovi koji su tokom leta, a naročito od početka školske godine napravili pravi saobraćajni haos u Beogradu, privode se kraju, a do završetka nekih od njih dane možemo da izbrojimo i na prste.

RUZVELTOVA, BULEVAR OSLOBOĐENJA, SLAVIJA

* Optimistični rok: 10 dana (prva nedelja novembra)

* Pesimistični rok: 21 dan (16. novembar)

Ova "trojka" zbog koje su brojne tramvajske i autobuske linije istumbane, kružni tok ukinut, a saobraćaj preusmeren biće gotova najkasnije do 16. novembra. To je više puta isticao gradski menadžer Goran Vesić dodajući da bi otvaranje pojedinih delova moglo da bude i ranije. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali bio je još precizniji.

– Rok je 16. novembar a moglo bi i petog ili šestog narednog meseca sve da bude otvoreno – izjavio je Mali.

BRANKOV MOST

Optimistični rok: 115 dana (18. februar)

* Pesimistični rok: 146 dana (sredina marta)

* Rok za puštanje u saobraćaj jedne dodatne trake: 45 dana (10. decembar)

Prvo obećanje bilo je da će radovi biti gotovi do kraja godine, ukoliko se pokaže da je most izuzetno oštećen, ali da bi u boljem slučaju sve moglo biti gotovo do novembra. Zatim je gradski menadžer Goran Vesić kazao da će radovi ipak potrajati, ali da će saobraćaj biti pušten do 10. decembra. Na kraju, ispostavilo se da je taj datum rok da se pusti još jedna saobraćajna traka, dok će "žuta" ka gradu ostati blokirana.

Zvanični rok za završetak radova je 18. februar, ali je gradski menadžer Goran Vesić kazao da će radovi "potrajati do proleća".

izvor:blic.rs
Foto:wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter