Izvor:
31.10.2017 u 23:40
0

SINIŠA MALI: Beograd je spreman za zimsku sezonu!

Sednica Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Beograda, kojoj je predsedavao komandant štaba, gradonačelnik Siniša Mali, održana je danas u Starom dvoru. On je istakao da Grad Beograd spremno dočekuje predstojeću zimsku sezonu.

Mali je rekao da je današnja sednica štaba bila posvećena dinamici priprema za predstojeću zimsku sezonu. On je podsetio i da je prethodna zima imala više od 40 ledenih dana, dosta padavina i olujnih vetrova.

– Nabavka soli za posipanje kolovoza ide po planu. Opštinski štabovi u narednom periodu treba da definišu mesta gde će neophodna so biti distribuirana. Za dve do tri sedmice biće usvojen i operativni plan za postupanje „Beograd-puta”, „Beogradskih elektrana”, Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd” i drugih javnih preduzeća u toku zimske sezone – najavio je gradonačelnik.

On je kazao i da je Zimska služba „Beograd-puta” nabavila 10 novih kipera, prvih posle 10 godina, koji će umnogome povećati efikasnost čišćenja snega u prestonici.

Događaju su prisustvovali zamenici predsednika Štaba za vanredne situacije – zamenik gradonačalnika Andreja Mladenović i član Gradskog veća Slobodan Šolević.

Izveštaje su predstavili na sednici šaba predstavnici Hidrometeorološkog zavoda Srbije, Saobraćajne policije, javnih preduzeća i gradskih sekretarijata i službi.

izvor:telegraf.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter