parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

RUŽIĆ: O funkcionisanju beogradske uprave!

 

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predsednikom Skupštine Grada Beograda Nikolom Nikodijevićem o aktivnostima u oblasti reforme javne uprave.

- Za dobro funkcionisanje uprave prestonice Srbije važna je bliska saradnja Ministarstva i Grada, rekao je ministar Ružić i istakao da će Ministarstvo u narednom periodu raditi na jačanju komunikacije sa jedinicama lokalne samouprave kako bi se efikasno sprovela reforma javne uprave. 

On je i dodao da efikasnost uprave zavisi najviše od motivacije ljudi, ali je pođednako važna dosledna primena svih novih sistemskih rešenja koja konačno uvode red u sistem. 

- Tu posebno mislim na sve one propise koje omogućavaju brzo i jeftino pružanje usluga građanima i modernizuju naš rad, podvukao je Ružić.

Ministar je stoga pohvalio dosadašnje napore gradske uprave da stvori istinski servis građana i privrede, navodi se u saopštenju. 

Na sastanku je bilo reči i o daljem radu na unapređenju rada inspekcijskih službi i javnih komunalnih preduzeća u cilju efikasnije i profesionalnije uprave. 

 

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost