parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

RUŽIĆ: O funkcionisanju beogradske uprave!

 

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić razgovarao je danas sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predsednikom Skupštine Grada Beograda Nikolom Nikodijevićem o aktivnostima u oblasti reforme javne uprave.

- Za dobro funkcionisanje uprave prestonice Srbije važna je bliska saradnja Ministarstva i Grada, rekao je ministar Ružić i istakao da će Ministarstvo u narednom periodu raditi na jačanju komunikacije sa jedinicama lokalne samouprave kako bi se efikasno sprovela reforma javne uprave. 

On je i dodao da efikasnost uprave zavisi najviše od motivacije ljudi, ali je pođednako važna dosledna primena svih novih sistemskih rešenja koja konačno uvode red u sistem. 

- Tu posebno mislim na sve one propise koje omogućavaju brzo i jeftino pružanje usluga građanima i modernizuju naš rad, podvukao je Ružić.

Ministar je stoga pohvalio dosadašnje napore gradske uprave da stvori istinski servis građana i privrede, navodi se u saopštenju. 

Na sastanku je bilo reči i o daljem radu na unapređenju rada inspekcijskih službi i javnih komunalnih preduzeća u cilju efikasnije i profesionalnije uprave. 

 

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja Kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja Kafica
14:00 Beni Afet serija
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live