USKORO GOTOVI RADOVI NA SLAVIJI, BULEVARU OSLOBOĐENJA I RUZVELTOVOJ: Ulice će potpuno biti otvorene za saobraćaj i pre 16. novembra!

 

 

Zbog radova na Slaviji većina vozača u Beogradu svakodnevno gubi strpljenje zbog kolona koje budu dugačke i po nekoliko kilometra.

Radovi na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj, verovatno će biti završeni i pre predviđenog roka. Navedene ulice u Beogradu biće potpuno otvorene za saobraćaj i pre 16. novembra.

Zbog radova na Slaviji većina vozača u Beogradu, svakodnevno gubi strpljenje zbog kolona koje budu dugačke i po nekoliko kilometra.

I gradski prevoz otežano funkcioniše, jer autobusu ostanu "zaglavljeni" u gužvi, a Beograđani imaju poteškoće da stignu na odredište na koje su se zaputili.

I radovi u Ruzvaltovoj "parališu" saobraćaj na ulicama glavnog grada, a građani otežano stižu na radna mesta, u škole, na fakultete.

Radovi u Bulevaru oslobođenja, jednoj od većih saobraćajnica u Beogradu, takođe će, verovatno, biti završeni pre 16. novembra, za kad je predviđeno da se radovi privedu kraju.

Nakon završenih radova, stanovnici Beograda, ne samo da će uživati u njegovoj lepoti i ponovljenom izgledu, već i u tome što će brže stizati na posao i sa posla, pa će imati više vremena da se odmore i uživaju u slobodnom vremenu.

 

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Wikipedia

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost