Izvor:
20.11.2017 u 03:18
0

ZABRANA POSETA KBC „DRAGIŠA MIŠOVIĆ“: Nakon što joj je pozlilo, medicinska sestra hitno prebačena na infektivnu!

Zaposlena u KBC u toku radnog vremena dobila temperaturu 40 i povraćala. Odmah su je odveli u Kliniku za infektivne bolesti

Zabrana poseta u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu ostaje na snazi do daljeg, a razlog je to što je u petak jedna medicinska sestra hitno prebačena na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

Direktor KBC Radisav Šćepanović ljubazno nas je zamolio da dođemo u ponedeljak kod njega u kancelariju i obećao da će nam tada sve reći.

– Posete su zabranjene iz medicinskih razloga, a na snazi su do daljeg, sve dok ovi medicinski razlozi ne prestanu – kratko je saopštio dr Šćepanović.

Otkriva da je medicinska sestra koja je zaposlena na Internom odeljenju „Dragiše Mišovića“ zbog izuzetno lošeg zdravstvenog stanja s posla prevezena na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

– Sestra je u toku radnog vremena dobila temperaturu 40, bila je malaksala, imala je simptome anemije i povraćala je. Sada je na Infektivnoj, gde se vrše detaljne analize. Osoblje je veoma zabrinuto, svi su pod maskama. Nije u pitanju bolnička infekcija, odnosno nije preneta od pacijenta.

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Goran Stevanović nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter