Izvor:
30.11.2017 u 17:57
0

VUČIĆ NA POLAGANJU KAMENA TEMELJCA ZA IZGRADNJU HOTELA : Investicija vredna 30 miliona evra!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju novog hotela na Dorćolu u Beogradu. Vučić je istakao važnost domaćih kompanija koje sve više ulažu u Srbiju.

– Želim da zahvalim porodici Momirović na ovom predivnom danu ne samo za Beograd već i za celu Srbiju. Čestitam im što su pokazali kako izgleda jedna porodična kompanija koja ulaže u svojoj zemlji, a takvih kompanija ima sve više – rekao je Vučić.

On je dodao da je svojim današnjim dolaskom želeo da pruži podršku svim porodičnim kompanijama.

– Ovaj hotel će izgledati divno i nadam se da će porodica Momirović imati pravi lanac za nekoliko godina. Bitno je i da pored stranih investitora imamo domaće investitore. Novih 27 hotela govori koliko Beograd ide napred. Nije važno šta će ko da kaže, budućnost će pokazati koliko se ulagalo – rekao je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima u Srbiju svake godine dolazi sve veći broj turista, jer naša zemlja ima sve više da ponudi.

– Naredne godine nas očekuje otvaranje Narodnog muzeja, uradićemo gondolu, izgradićemo metro – kazao je on i dodao da Srbija mora da ide napred, ali i da ostaje da se još puno toga uradi.

Ova investicija je vrednu 30 miliona evra, a posao u hotelu će prema najavama, naći 200 ljudi. Hotel će se prostirati na oko 20.000 kvadrata, imaće 152 sobe i apartmane, parking, banket salu, fitnes centar, dva restorana, a biće izgrađen po savremenim standardima. Polaganju kamena temeljca prisustvovali su ministri Rasim Ljajić i Mladen Šarčević.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/allnews24eu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter