Izvor:
07.12.2017 u 15:03
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Šest saobraćajnih nesreća, jedna osoba izgubila život!

Jedna osoba izgubila je život, dok je nekoliko njih povređeno u šest saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 153 puta od čega 45 na javnom mestu, a dogodilo se šest nesreća od kojih jedna sa smrtnim ishodom. Lančani sudar se dogodio oko 17 sati na Obrenovačkom drumu u kojem je poginula jedna muška osoba, dok je jedna osoba lakše povređena.

Stotinak metara dalje dogodio se drugi lančani sudar u kojem su povređene tri osobe.

U nesreći u 19.03 u Karađorđevoj ulici lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, nakon udesa u 20.17 u Višnjićkoj ulici na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe koje su zbrinule jednu ženu sa višestrukim teškim povredama i muškarca sa povredom glave.

Jedna ženska osoba povređena je i u udesu u Džona Kenedija u 20.21 koja je sa lakšim povredama glave prevežena na VMA. U udesu na uglu Cvijićeve i Takovske posle ponoći lakše povrede vrata zadobila je jedna muška osoba.

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 89 intervencija od čega 16 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika za pomoć lekara noćas su se javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, rekla je Macura.

Izvor: Blic
Foto: YouTube Printscreen/Pavle Mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter