Izvor:
27.12.2017 u 19:41
0

U BEOGRADU POSTAVLJENE NA VIŠE LOKACIJA: Poverenik pokrenuo nadzor o preklu novih kamera!

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti pokrenuo je postupak nadzora prema nadležnim gradskim službama, nakon što su mediji preneli da je u Beogradu postavljeno više desetina kamera nepoznatog porekla.

Na više lokacija u gradu pojavile su se kamere, a da nije poznato ko i u koju svrhu ih je postavio.

– U neposrednoj komunikaciji sa predstavnicima MUP-a, već su pribavljene informacije da MUP ne stoji iza postavljanja ovih kamera, te je postupak nadzora prema ministarastvu pokrenut praktično samo radi pribavljanja formalne potvrde navedene činjenice – navodi Poverenik.

On podseća da su mediji preneli i izjavu sekretara Sekretarijata za vanredne situacije, da Gradskoj upravi nije poznato ko postavlja kamere, ali i izjavu, kako navodi, gradskog menadžera koji je juče najavio da će Gradska uprava iz razloga bezbednosti u saobraćaju postaviti određeni broj kamera u gradu.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter