Izvor:
26.01.2018 u 22:13
0

OBAVEŠTENJE SA VMA: Nakon požara pojedini pregledi privremeno na drugim odeljenjima!

Zbog požara na četvrtom spratu VMA na kome se nalazi dijagnostika, pojedini pregledi za građane odvijaju se redovno, ali na drugim odeljenjima, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

Tako se dijagnostički pregledi za hematoloških pacijenata odvijaju na Klinici za hematologijun na desetom spratu, a pregledi nefroloških pacijenata na četvrtom spratu u prostorijama Centra za transplantaciju solidnih organa. Reumatološki pregledi se danas odvijaju na Klinici za reumatologiju, a od ponedeljka, 29. januara, će biti omogićeni na trećem spratu Poliklinike VMA.

Neurološki dijagnostički pregledi odvijaju se na Klinici za neurologiju, endokrinološki pregledi na Klinici za endokrinologiju. Pregledi iz oblasti gastroenterološke dijagnostike danas su omogućeni na Klinici za urgentnu internu medicinu, a od ponedeljka će se odvijati redovno.

Pregledi za pacijente na Odseku za očnu funkcijsku dijagnostiku odvijaju se redovno, dok će Institut za medicinsku biohemiju danas raditi laboratorijske analize samo za urgentne slučajeve, a od ponedeljka će raditi redovno.

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen/Vojnomedicinska akademija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter