Izvor:
27.01.2018 u 03:58
0

POTERA U BEOGRADU ZA VOZAČEM BMWa: Vozilo naletelo na pešaka i odbacio ga nekoliko desetina metara!

Zasad nepoznati vozač belog automobila, oko 21 čas velikom brzinom je naleteo na pešaka u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save, a zatim pobegao sa lica mesta! Muškarac je sa teškim povredama hitno prevezen u Urgentni centar i lekari pokušavaju da mu spase život.

Sve se odigralo u sekundi, a vozaču koji je pregazio pešaka, nije palo na pamet da ukaže pomoć teško povređenom.

– Beli automobil, mislim da je bio BMW, išao je veoma brzo. Pešak je prelazio kolovoz, jedan automobila je stao da ga propusti, a kada je produžio preko ulice, drugi auto ga je udario. Bilo je stravično, leteo je nekoliko desetina metara. Svi na ulici bili su sleđeni kada su videli da je auto koji ga je udario produžio velikom brzinom dalje – kaže očevidac

Policija sprovodi intenzivne mere kako bi identifikovala i uhapsila vozača automobila koji je pobegao sa lica mesta. U toku je potera i sve patrole su obaveštene o vozilu.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter