Izvor:
02.02.2018 u 03:33
0

STEFANOVIĆ SA STANOVNICIMA KRNJAČE: Uradićemo ono što nije poslednjih 50 godina!

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je večeras sa stanovnicima naselja Krnjača, u opštini Palilula gde je rekao da se opštinske i gradske vlasti trude da u tom, ali i drugim beogradskim naseljima, urede ono u šta se nije ulagalo poslednjih 50 godina.

Kao prioritet istakao je izgradnju i obnovu vodovodne i kanalizacione mreže, povećanje broja autobusa na određenim linijama gradskog prevoza, izgradnju novih autobuskih okretnica, ali i brigu o najstarijim sugrađanima.

On je istakao da je veliki problem naselja Krnjača neuređena vodovodna i kanalizaciona mreža i kako je rekao, na uređenju je insistirao i gradonačelnik Beograda.

Ono što je zajednički zaključeno je da novac, u iznosu od preko 38 miliona evra, koji bi trebalo na proleće da se izdvoji za ovu namenu, bude utrošen na postavljanje novih cevi i kolektora.

Stefanović je rekao da je primetno da opština Palilula izuzetno brine o svojim sugrađanima i da postoji dobra sinergija opštinske, gradske i republičke vlasti.

Dodao je da pored snažne saradnje i pritiska da se sve uradi i pre nego što građani očekuju, postoji i briga o njima, jer se kroz razgovor mogu čuti njihovi priotiteti, koji treba da budu prioriteti za grad i koji moraju biti realizovani.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter