Izvor:
27.05.2018 u 18:09
0

DEFILE KONJANIKA I POLICIJSKI ORKESTAR NA ULICAMA BEOGRADA: Proslava dana MUP-a! (FOTO)(VIDEO)

Svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske kroz Knez Mihailovu ulicu, danas je počelo obeležavanje Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Centralna manifestacija povodom Dana MUP-a i Dana policije, kojoj će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade Ana Brnabić biće održana u podne ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da će ispred Skupštine u defileu učestvovati 1.200 policijskih službenika i oko 200 vozila različite namene koji će pokazati ono sa čime raspolažemo.

Pomoćnik komandanta Žandarmerije Dragan Vasiljević rekao je da će ispred Skupštine Srbije biti predstavljene sve organizacione jedinice MUP-a, kroz pešadijske ešalone, ešalone vozila, kao i ešalone borbenih vozila i tehnike.

Pre toga, pripadnici MUP-a će u Pionirskom parku na taktičko tehničkom zboru prikazati svoje veštine i opremu, a program će biti prilagođen najmlađima, koji će moći da uživaju u druženju sa policijskim službenicima i upoznaju se sa radom policije.

Proslava Dana MUP-a i Dana policije završiće se večeras na Kalemegdanskoj promenadi koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača.

Zbog proslave, od sinoć do danas u 15 sati zatvoren je veliki deo centra Beograda.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter