Izvor:
07.06.2018 u 20:51
0

Gradska skupština izabrala: Zoran Radojičić je novi gradonalčelnik Beograda!

Biću gradonačelnik svih građana, i onih koji su glasali za mene i onih koji nisu i trudiću se da svi budu zadovoljni i osete poboljšavnje u njihovom svakodnevnom životu, poručio je danas novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

On se, u obraćanju skupštini nakon izbora, zahvalio na ukazanoj časti i poverenju i poručio da će dati sve od sebe da to poverenje opravda.

“Pred nama je težak zadatak, a to ćemo kao kompaktan tim uspeti da ostvarimo, sve ciljeve iz kampanje na kojima ćemo uporno raditi”, rekao je Radojičić, koji je bio vidno uzbuđen.

Istakao je da je on čovek kompromisa, koji hoće da nađe alternativu, te dodao da ima prostora da svi nađu zajednički intere i da nije sve “crno-belo”.

Zahvalio je na svim pohvalam za karijeru, koje je, kaže, čuo danas i dodao da je svestan da to poverenje mora da opravda u narednom peridu.

“Hvala vam, kad se čoveku desi ono što nije planirao, a mene je splet okolnosti doveo ovde, mora da bude uzbuđen. Srećan sam i daću sve od sebe da mogućnost koju sam dobio opravdam na pravi način”, rekao je Radojičić.

novosti.rs
Foto: beograd.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter