GRADONAČELNIK SVIH BEOGRAĐANA ZAHVALAN NA UKAZANOM POVERENJU: "Radujem se početku rada i rezultatima u skorijoj budućnosti"!

 

 

 Novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je čast i zadovoljstvo što je dobio poverenje da obavlja tu funkciju, koja predstavlja veliku obavezu.

- Radujem se da počnemo da radimo i da u skorijoj budućnosti vidimo rezultate - rekao je u prvom obraćanju novinara nakon izbora novi gradonačelnik.

Na pitanje kako reaguje na kritike odbornika opozicije, koji kažu da razumeju zašto je Radojičić potreban SNS, ali ne i zašto ta stranka treba njemu, on je rekao:

- Ja to shvatam kao politiku. S obzirom na to da sam i u ekspozeu rekao da sam tu neiskusan, stvarno ne bih ulazio u njihove diskusije i različite stavove - rekao je novi gradonačelnik Beograda.

Dodao je da je on gradonačelnik svih Beograđana, i čovek spreman na kompromis i razgovor.

- Znam da stvari nisu crno-bele, tako da mislim da ćemo svi zajedno naći zajednički jezik u interesu svih građana - poručio je.

Novinare je interesovala i njegova lekarska karijera, na šta je novi gradonačelnik rekao da će se i pored svih velikih obaveza koje ga očekuju, truditi da nađe vreme i za svoje pacijente. Novi zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je danas “maestralna pobeda” ostvarena na izborima 4. marta i ta politika dobila predstavnike koji će donositi odluke i sprovoditi program u gradu.
 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost