13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

DA TI SRCE PREPUKNE: Dragoljub je preživeo teroriste OVK, dotukla ga korona!

Koronavirus odneo je i prvu žrtvu u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji! Bubrežni bolesnik Dragoljub Jovanović (47) iz opštine Leposavić preminuo je pre dva dana u KC Niš.

On je u nedelju prebačen iz KBC Kosovska Mitrovica s potvrđenim koronavirusom u KC Niš, gde je nažalost i preminuo. Majka preminulog Jovanovića Jovanka (76) smogla je snage da podeli sa nama da je sina poslednji put videla prošlog ponedeljka, kada ga je ispratila na dijalizu.

- On je bio bubrežni bolesnik, ja još ne verujem da je moguće da je imao koronu! Mi smo živeli zajedno, jeli, pričali, dobila bih i ja tu bolest - ne miri se ova majka s tom činjenicom i nastavlja:

- Kad su ga prebacili u Niš, zvao me je i tad smo se poslednji put čuli, rekao mi je: „Majko, nemoj da me zoveš, zaboravio sam punjač u Mitrovici, ispraznio mi se telefon“. Pitala sam ga: „Daco, zašto ideš u Niš?“, a on mi je rekao da ide u Niš da obnovi uput za Beograd. Posle toga sam pokušavala da ga dobijem na telefon, al‘ nisam uspela i preminuo je...

NAJNOVIJE VESTI O KORONI

VUČIĆ: ZABRANA KRETANJA VIKENDOM, OD SUBOTE U 13 ČASOVA DO PONEDELJKA U 5 UJUTRO! (VIDEO)

NOVINARSKE EKIPE POSETILE KBC VOJVODINA! Ovo je pravo stanje u prvom redu borbe protiv korone! (VIDEO)

OVO SU NAJNOVIJI PODACI IZ BOLNICE NA SAJMU: Tamo su 53 pacijenta, najmlađi pacijent ima 19 godina!

PREDSEDNIK: DOZVOLJENA ŠETNJA KUĆNIH LJUBIMACA OD 23,00-01,00H SUBOTOM, ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD 2 LJUDI

GLAVAŠ: TOALETI NA SAJMU IMAJU TOPLU VODU

Jovanka Jovanović rekla je da se Dragoljub tokom NATO bombardovanja 1999. borio protiv terorista OVK i da se tada živ i zdrav vratio kući.

- Ostala sam sama, bez mog Dace. Drugi sin je umro od tumora na mozgu kad je bio sedmi razred, a suprug nakon nekog vremena od tuge za njim. Da mi je da smognem snage da odem u Niš, ne znam da l‘ će mi dati, da odem da vidim dete, bar mrtvog da ga vidim - ispričala nam je ona u suzama.

Radoš Milanović, brat od ujaka pokojnog Dragoljuba, naveo je da se njegovom bratu stanje pogoršalo u poslednjih nekoliko dana, kao i da je počeo da povraća i ima dijareju.

- Pre nekoliko dana smo se čuli i rekao mi je da mu je potvrđena korona, teško je govorio, bio je loše. Ni minut nije trajao razgovor. Zvanično je stradao od korone, ali meni je cela ta situacija nejasna, njegova majka je na nogama, kreće se, nema nikakve simptome. Valjda bi i ona imala. Vrlo malo kontakata je imao, išao je na dijalizu i nabavku, međutim, valjda bi se kod nekog od tih ljudi ispoljio virus... - ispričao nam je Milanović.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti