24°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

POLICIJSKI ČAS U VRANJU PREKRŠILO NJIH 19: Smederevci krenuli na sahranu i uhapšeni kod Bujanovca

Zbog kršenja policijskog časa prethodnog vikenda, Prekršajni sud u Vranju je postupao u 19 slučajeva, po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka koji su podneti od strane Policijske uprave u Vranju, saopšteno je iz Prekršajnog suda.

Meru zabrane kretanja na javnom mestu za starije od 65 godina u Vranju je tokom vikenda prekršilo pet građana i oni su kažnjeni novčanom kaznom od po 50.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ

KURC: Ove godine nema godišnjeg odmora, putovanja će izgledati drugačije

"CITOKINSKA OLUJA": Evo šta ubija zaražene koronavirusom

Italija priprema mere za "drugu fazu" epidemije

JAKE REČI SINA DIREKTORA BOLNICE U KOSOVSKOJ MITROVICI: "Kada biste videli ono što vidim ja, kunem se, ostali biste kod kuće!"

NIKODIJEVIĆ: Punktovi po čitavom gradu od sutra, preuzmite sredstva za dezinfekciju

Prema navodima Prekršajnog suda, više lica je prekršilo meru zabrane kretanja u vreme policijskog časa, radnim danima od 17 do 5 sati narednog dana i vikendom, subotom od 13 sati do 5 sati u ponedeljak.

- Postupano je u 14 predmeta u kojima su 14 lica kažnjena novčanom kaznom u iznosu od po 50.000 dinara. Dva lica su kažnjena sa teritorije opštine Bujanovac, dva lica sa teritorije Vladičin Han, tri lica sa teritorije grada Smedereva, jedno lice sa teritorije opštine Surdulica i11 lica sa teritorije grada Vranja - stoji u saopštenju koje je potpisao predsednika Prekršajnog suda u Vranju, Dragan Stanković.

Prema nezvaničnim saznanjima medija tri lica koja su kažnjena sa teritorije Smedereva, prekršila su meru zabrane kretanja u vreme policijskog časa, kada su krenuli na Kosovo i Metohiju na sahranu jednog od članova familije. Zaustavljeni su na ulazu u Bujanovac i potom kažnjeni.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar