19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Tanjug

UŽIVO! "ĆIRILICA" Kisić Tepavčević: Razumljivo je da slave na Sajmu, pa preživeli su

Prof. dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktorke Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", u večerašnjoj "Ćirilici" naglasila je da nema šta da kaže o napadima na nju.

- Ne znam šta da kaže. Nemao vremena da čitamo šta se dešava, zatvorili smo se u našu kuću i gledamo da to što pre rešimo, nemam niti jednu društvenu mrežu pa ne pratim. Pa ne postaje se vanredni profesor Medicinskog fakulteta za jedan dan. Pojavljivala sam se u javnosti kao epidemiolog i kad je bila epidemija malih boginja i neke druge epidemije- To, međutim, tada niko nije primetio.

- Zamerali su ti da si rekla da je normalno da budu žurke na Sajmi gde su smešteni oboleli od koronavirusa - pitao ju je domaćin Milomir Marić.

- Većina tih ljudi je imala obostranu upalu pluća, bili su na respiratoru, imali su veliki stres. Verovatno su mnogi bili prvi put u bolnici, posle toga odlaze na korak do kuće, a to je Sajam. Izlečili su, imaju imunitet na koronu i osećaju se pobedonosno i pogotovo kada na jednom mestu skupite više takvih osoba potpuno je razumljivo da su se opustili. Nisam videla snimke na kojima se vidi da je unet alkohol na Sajam. To nije dozvoljeno u bolničkim uslovima ali to nam je svima razumljivo - navela je Darija Kisić Tepavčević.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar