22°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Alo.rs

KONSTITUISANA SKUPŠTINA OPŠTINE SVILAJNAC: Za predsednika skupštine izabran je doktor Miroslav Marinković

U Svilajncu je konstituisana Skupštine opštine, koja broji 47 odbornika, a za predsednika skupštine izabran je dr Miroslav Marinković.

Za zamenike predsednika izabrani su Nenad Miladinović i Mikica Mikić, za sekretara novog saziva skupštine postavljena je Katarina Tošić, saopštila je danas Informativna služba opštine.

U novom sazivu većinu ima koalicija "Svilajnac čuva budućnost" u kojoj je i SPS, a lider je dosadašnji predsednik opštine Predrag Milanović.

Obraćajući se odbonicima, na sednici, održanoj juče u Kulturnom centru, Milanović je objasnio da je "sada izabrano skupštinsko rukovodstvo, pošto je isticao zakonski rok, ali proces formiranja nove opštinske vlasti, nije završen".

SVE O SPORTU

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

KORONE NEMA MEĐU IGRAČIMA CRNO-BELIH: Konačno mogu da odahnu

LEPE VESTI IZ CRVENE ZVEZDE: NEMA VIŠE KORONE! CRVENO-BELI svi zdravi

Novo rukovodstvo, izvršni organi opštine, predsednik opštine, zamenici..."biće izabrani u zakonskom roku", dodao je Milanović.

- Mi smo i dalje otvoreni za saradnju sa svim političkim opcijama i pozivamo ih da u narednom periodu, zajedno radimo u interesu Svilajnca i svih građana -  rekao je Milanović, čija je koalicija dobila najviše glasova na izborima 21.juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar