13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: tanjug

Nema zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima, samo se u Batrovcima i Šidu čeka sat

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštile je u 18 časova JP "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na auto-putu E-763, Surčin - Obrenovac, 12. avgusta radovi na popravci betonske bankine. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petla Merošina - petlja Niš jug, radovi na sanaciji kolovoza do 20. avgusta. U zoni radova za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

OVO MORATE ZNATI: 

NOVI KORONA PRESEK: Smanjuje se broj NOVOOBOLELIH i na RESPIRATORIMA!

KRIZNI ŠTAB O KORONA VIRUSU Kon: Deca će OVO raditi pre nego što krenu u školu! (VIDEO)

AUTOBUS SLETEO U JARAK: Najmanje 34 povređeno, jedan putnik poginuo!

NE ZNAJU DA STANU: Posle odlaska Miloševića u Knin, Hrvati sada traže još nešto od Pupovca!

DIRLJIVA FOTOGRAFIJA IZ DOMA RAŽNATOVIĆA: Mali Željko u naručju PRADEDE! (FOTO)

Auto-put E-763, petlja Takovo - petlja Ljig, u smeru ka Ljigu do 14. avgusta od 7.00 do 15.00 časova radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu. Radovi se izvodi u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-763, Ljig - petlja Takovo, u oba smera do 14. avgusta od 07.00 do 15.00 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu. Radovi se izvoditi u pokretu sa zatvaranjem preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Auto-put E-763, petlja Takovo - petlja Ljig, u oba smera, do 14. avgusta od 07.00 do 15.00 časova radovi na košenju trave u putnom pojasu. Radovi se izvode u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Vrdnik - Irig - radovi do 30. oktobra na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti