2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Novosti.rs

ALARMANTNO! U NOVOM SADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

U GRADU Novom Sadu danas je proglašena vanredna situacija zbog pogoršane epidemiološke situacije nastale širenjem epidemije zarazne bolesti Kovid19.

Ta odluka je doneta na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije radi sprovođenja operativnih mera zaštite bezbednosti života i zdravlja stanovništva na teritoriji Grada.

- Odluka o proglašenju vanredne situacije predstavlja instrument kojim Grad stvara uslove za stavljanje na raspolaganje svih resursa na teritoriji grada u potrebnom kapacitetu. Radi se o integrisanom obliku organizovanja i upravljanja subjektima sistema a u cilju podrške sprovođenju operativnih mera na suzbijanju širenja i posledica zarazne bolesti Kovid19 – navedeno je u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

Do sada donete Naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije ostaju na snazi. Nadležni u Gradu apeluju na građane da se pridržavaju donetih mera, jer jedino tako možemo sačuvati zdravlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar