11°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

ČUDO U LAĆARKU: Krmača oprasila 32 praseta, DRUGI PUT!

Čudo u Laćarku, krmača oprasila 32 praseta, od toga 19 muških i 13 ženskih!

VESTI DANA

VUČIĆ PREDAO VAKCINE U SARAJEVU: Ovo nisu samo vakcine, ovde je reč o poverenju (VIDEO)

KOČOVIĆ O PORASTU ZARAŽENIH: Naredne dve nedelje su KLJUČNE!

KRAĐA U NOVOM SADU: Biznismenu ukrali više od 26.000 evra iz AUTA pomoću SPECIJALNOG UREĐAJA

Domaćin i vlasnik ove krmače Goran M. zvani Gorbačov je izjavio da je ovo drugo prašenje krmače i da je ona prvi put oprasila 31 prase ali on nije hteo nikome da priča jer je mislio da mu niko ne bi verovao.

Kako Gorbačov dodaje, prva tura prasića bila vrhunskog prirasta i već sa šest nedelja kada je odlučivao prasice njihova prosečna težina je bila oko 70kg?! Ovaj domaćin navodno je postao poznat i po paunu sa najvećim repom na svetu! Kaže, da je širina repa bila tolika da je paun u dvorište mogao da uđe samo na veliku kapiju i opet bi mu rep zapinjao o stubove od kapije.

Posted by SM uživo on Петак, 26. фебруар 2021.

Odmah po objavi mreže su se uzburkale a korisnici Fejsbuka saleteli su Gorana tvrdnjama da govori nesitine jer je nemoguće da su prasići imali po 70 kilograma.

Doduše, na Goranovom Fejsbuk profilu nema fotografija ni pauna sa najvećim repom, ni krmače sa 32 praseta već samo pečenih prasića na ražnju pa su komentatori zbog toga bili još glasniji... 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti