Izvor:
29.07.2018 u 16:38
0

VOZAČI NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Gužve na putevima ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj!

Pojačan je saobraćaj na putevima I i II reda koji vode ka Crnoj Gori, ali i na autoputevima u pravcu ka Makedoniji i Bugarskoj.

Još jedna velika smena turista i prolazak većeg broja stranih državljana kroz Srbiju razlog su dužeg zadržavnja na pojedinim graničnim prelazima. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnoj stanici Stara Pazova, u smeru ka Beogradu, zadržavanja za naplatu su oko 15 minuta.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS na GP Horgoš na ulazu i izlazu oko sat vremena.

Na GP Bački Vinogradi zadržavanja na izlazu su sat i po. Ka Crnoj Gori na GP Gostun zadržavanja na izlazu su sat i po a na GP Špiljani oko dva sata. Na GP Batrovci zadržavanja su promenljiva i na ulazu i na izlazu od 30 do 60 minuta, a na GP Šid na izlazu se čeka oko sat vremena. Na GP Sremska Rača na ulazu zadržavanja su oko sat.

Za teretna vozila na izlazu iz zemlje zadržavanja na GP Batrovci su četiri sata.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter