Izvor:
30.07.2018 u 11:20
0

VOZAČI NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na glavnim graničnim prelazima saobraćaj pojačan, čekanje do 1 sat!

Na našim frekventnijim graničnim prelazima – Batrovci, Horgoš, Gradina, Preševo i Gostun – saobraćaj je pojačan, a zadržavanja za putnička vozila se kreću od 30 do 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na prelazima Šid i Batrovci su oko 120 minuta. Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

U Srbiji je po podne saobraćaj umerenog intenziteta, samo na deonicama na kojima su u toku radovi postoji mogućnost kraćih zadržavanja, navodi se u saopštenju. Na auto-putevima nema vanrednih zastoja i prekida, navodi se u saopštenju, a vozačima se, pošto se najavljuju padavine, savetuje više opreza za volanom, uz obavezno poštovanje saobraćajnih propisa.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter