Izvor:
31.07.2018 u 18:03
0

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja, na naplatnim rampama bez zadržavanja!

Intenzitet saobraćaja je pojačan, pre svega na autoputevima, ali i na ostalim frekventijim pravcima prvog i drugog reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vanrednih prekida u saobraćaju nema, a prema informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim rampama prolazi se bez čekanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje, na prelazu Horgoš 2, putnička vozila čekaju oko 60 minuta, dok su zadržavanja na prelazu Gradina od 30 do 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih čekanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na prelazu Batrovci čekaju oko 120 minuta, a na Horgošu oko 90 minuta. Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima preporučujemo korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

U saopštenju se podseća da su u zajedničkoj akciji MUP-a i AMS postavljene nove veb-kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom. Veb-kamere, koje se u svakom trenutku mogu pogledati na internet platformi AMS, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter