Izvor:
02.08.2018 u 17:07
0

STANJE NA PUTEVIMA: Za vikend još jedan talas pojačanog saobraćaja!

Ovog vikenda se očekuje novi talas pojačanog saobraćaja na putevima kroz Srbiju, zbog čega iz Auto-moto saveza vozačim preporučuju da koriste manje opterećene granične prelaze.

U U pravi granične policije, naime, kažu da se na graničnom prelazu Horgoš čeka oko dva sata i na ulazu i na izlazu iz zemlje, dok se na GP Horgoš II čeka oko sat vremena samo na izlazu.

Na granici sa Hrvatskom, na prelazu Šid ček se sat na ulazu, dok se na Batrovcima čeka oko 180 minuta na izlazu iz Srbije.

Gradina i Preševo trenutno imaju slično vreme čekanja, od oko sat vremena prilikom ulaska u zemlju, dok se na granici sa Crnom Gorom čeka na Jabuci i Gostunu oko 30-45 minuta.

Prema poslednjim informacijama iz Puteva Srbije na naplatnnim stanicama nema zadržavanja, a učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter