Izvor:
02.08.2018 u 20:00
0

IZLILE SE REKE: Jaka kiša donela probleme selima kod Gornjeg Milanovca!

Nevreme nije zaobišlo ni gornjomilanovačku opštinu, a jaka kiša, koja je padala nekoliko sati, napravila je velike probleme u selima pod suvoborskog kraja.

Na regionalni put Čačak-Pranjani u zaseoku Ridovi izlila se Čemernica, a voda koja se slivala sa makadamskih puteva iznela je šoder i poplavila put. Milkica Ivanović rekla je da je u strahu, jer ako se ovakvo vreme nastavi, voda će joj ući u kuću.

– Obilna kiša mi je napravila veliki problem. Ako ne prestane da pada, plašim se da će me poplaviti – izjavila je Ivanović.

Ništa nije bolja situacija nije ni u ostalim delovima ovog sela. Put za zaseok Gornji kraj-Galovići takođe je poplavljen, jer se ogromna količina vode nije mogla zadržati u kanalima.

Na regionalnom putu putu Gornji Milanovac – Požega saobraćaj se odvija otežano, jer se voda izlila na više mesta, u selima Brezna, Koštunići i Leušići, dok u mestu Teočin zbog nevremena struje nema od juče.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter