Izvor:
03.08.2018 u 05:48
0

VOZAČI BUDITE STRPLJIVI: Zadržavanja na prelazima do dva sata, očekuju se veće gužve!

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na Horgošu na ulazu u Srbiju zadržavnja su oko sat vremena, dok se na izlazu čeka oko dva sata. Na ostalim frekventnim prelazima Batrovci, Gradina, Preševo i Gostun zadržavanja su trenutno do 30 minuta sa tendencijom porasta u narednim satima, saopštio je AMS S.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. U jeku je sezona godišnjih odmora, a sobzirom, da se naša zemlja nalazi na putu između zapada i istoka, pojačanom saobraćaju doprinosi veliki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju.

Osetno je pojačan intezitet i na putevima i reda koji vode ka Crnoj Gori. Usporena vžnja zbog radova, kao i ne predviđenih zastoja karakteristična je baš za ove dane, kada je saobraćaj pojačanog inteziteta zbog čega je neophodno više strpljenja i tolerancije u vožnji.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnnim stanicama nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter