Izvor:
03.08.2018 u 12:25
0

VANREDNA SITUACIJA I DALJE NA SNAZI: U Žagubici uspostavljeno vodosnabdevanje i struja!

U Žagubici je uspostavljeno vodosnabdevanje i skoro sva domaćinstva na teritoriji te opštine su dobila struju, izjavio je član Štaba za vanredne situacije u Žagubici Radiša Milošević.

Kako je rekao, još samo pet do 10 domaćinstava nema električnu energiju, što će biti rešeno tokom dana. Zbog poplava izazvanih kišom u Žagubici i još šest naselja juče je proglašena vanredna situacija: Izvarica, Ribare, Krepoljin, Vukovac, Milatovac i Jošanica.

Milošević dodaje da je vanredna situacija i dalje na snazi.

– Struju još nemaju samo domaćinstva koja su bila zatrpana većim nanosima zemlje. Ekipe su na terenu, sakupljaju se uginule životinje, mehanizacijom se otklanjaju nanosi mulja u kućama i slično – naveo je Milošević.

Kaže da četiri komisije trenutno vrše procenu štete od poplava na teritoriji Žagubice, tako da je još rano davati bilo kakve podatke. Ekipe za vanredne situacije ukupno su juče spasile i evakuisale oko 360 osoba u poplavljenoj Žagubici, povređenih nema, ali je materijalna šteta je velika.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter