Izvor:
04.08.2018 u 06:32
0

SMENA TURISTA: putevi opterećeni, zadrzavanja na prelazima!

Prvi vikend u avgustu donosi još jedan talas turista, a najopterećeniji je koridor 10 u smeru ka Bugarskoj i Makedoniji, a slično je u suprotnom pravcu ka Hrvatskoj i Mađarskoj.

Zbog većeg priliva vozila stvaraju se kolone i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je AMS S.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Kelebiji na izlazu iz Srbije čekanja su oko 120 minuta, a na ulazu oko 60 minuta, dok se na Horgošu na izlazu iz zemlje čeka oko 90 minuta.

Na izlazu iz zemlje, na Batrovcima čekanja su oko sat vremena, dok se na ulazu u Srbiju na Šidu čeka oko 90 minuta. Pojačan je saobraćaj i na ostalim frekventnim prelazima.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima preporučujemo korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter