Izvor:
04.08.2018 u 14:12
0

INCIDENT NA POČETNOJ STANICI 95 U BORČI: Vozač odbio da otvori rampu za invalide, a onda je uradio nešto još gore!(FOTO)

BEOGRAD – Teži incident odigrao se na početnoj stanici linije 95 u petak oko 17.50 časova, tvrde pojedini meštani Borče.

Naime, na Fejsbuk stranici "Invalidi Srbije" objavljeno je da vozač GSP- a na liniji 95, na početnoj stanici u Borči nije želeo da otvori rampu za invalide.

Uz komentar "mene savršeno ne zanima kako ćete da uđete", navodno su putnici samostalno krenuli da otvore kampu, vozač nije hteo da krene dalje, a onda je izbacio i putnika u invalidskim kolicima.

Na fotografiji koja je objavljena na ovoj stranici, vidi se vozač koji u jednom trenutku pokazuje srednji prst putniku koji je uslikao njega i autobus, verovatno u nameri da slučaj prijavi nadležnima.

Kako dalje tvrde u komentarima, ovo nije prvi put da isti vozač uskrati putnicima u kolicima rampu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter