Izvor:
22.08.2016 u 13:48
0

OTEŽAN SAOBRAĆAJ U POJEDINIM DELOVIMA: Jaka kiša usporava vožnju!

Jaka kiša, praćena grmljevinom, sigurno će u velikoj meri otežavati saobraćaj u pojedinim krajevima, upozorava Auto-moto savez Srbije (AMS S) i podseća da su meteorolozi najavili za danas nestabilne vremenske prilike i česte pljuskove.

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odorni mogu dodatno otežavati bezbezbednu vožnju, ukazuje AMS S.

Iz tog saveza naglašavaju i da početak radne nedelje vozačima donosi umeren intenzitet saobraćaja, posle vikenda koji je obeležio duža zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Kada je reč o najavama i najaktuelnijim izmenama u saobraćaju, AMS S ističe da je sanirano klizište, a saobraćaj u potpunosti normalizovan na putu Perućac- Rasište.

Usled pokretanja klizišta Rošci, na državnom putu II B reda broj 355, na deonici Šiljkovica-Rošci, na snazi je izmena režima saobraćaja.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je obustavljen na državnom putu II B reda broj 355, Gojna Gora-Čačak (Ljubić) u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela trupa puta.

AMS S navodi, pozivajući se na podatke Uprave granične policije, da nema dužih čekanja od 30 minuta za putnički saobraćaj na graničnim prelazima.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, dodaje AMS S.

Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter