Izvor:
08.08.2018 u 05:36
0

AMSS: Umeren saobraćaj, na graničnim prelazima čekanje do 40 minuta!

Na putevima I i II reda jutros je u Srbiji intenzitet saobraćaja umeren sa mogućim kraćim zastojima na deonicama gde su radovi u toku, saopštio je AMS S.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije , na graničnom prelazu Gostun na izlazu iz Srbije zadržavanja su 40 minuta, a na GP Špiljani oko 30 minuta. Na ostalim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna vozla na izlazu iz Srbije na GP Batrovci su 60 minuta a na Horgošu 90 minuta. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima preporučujemo korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. Veća pažnja u vožnji potrebna je usled većeg prisustva dvotočkaša, prvo unutar gradova, a zatim i van gradskih sredina, na koje posebno skrećemo pažnju, saopštio je AMS S.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter