Izvor:
24.08.2016 u 00:02
0

ČOVEK UMALO UMRO: Veštački zubi mu danima stajali zaglavljeni u grlu!

Stariji Francuz smešten je u bolnicu u teškom stanju pošto su mu šest dana u grlu bili zaglavljeni veštački zubi.

Bolnica Denkerk je saopštila u utorak da ispituje kako je njeno osoblje lečilo 85-godišnjeg Rolanda Marisela, pošto nije odmah uočilo problem.

Lokalni list objavio je da je osoblje u bolnicima Denkerk i Kambre mislilo da je imao problema s plućima ili demenciju i zato je odbilo da proveri grlo. Njegovi sinovi su u više navrata rekli lekarima da je slučajno progutao protezu.

Na rentgenskom snimku je na kraju utvrđeno da su veštački zubi ostali zaglavljeni u glasnim žicama posle čega su ih hirurzi uklonili. nIz bolnice je saopšteno da je Marisel i dalje u bolnici.

srbijadanas.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter