Izvor:
25.08.2016 u 17:46
0

VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Na izlazu iz Srbije čeka se oko sat vremena

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta, osim na Horgošu i Horgošu 2, kao i Batrovcima, gde su zadržavanja na izlazu iz Srbije oko sat vremena, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prohodnost puteva je dobra, a pojačanje saobraćaja se očekuje već sa prvim popodnevnim satima na autoputevima koji iz pravca Bugarske i Makedonije vode ka Hrvatskoj i Mađarskoj.

To će povećati protok vozila kroz naplatne stanice, na kojima trenutnio nema dužih zadržavanja, kao i na glavne putne pravce koji preko Užica ili Novog Pazar vode ka Crnoj Gori.

Posle podne je u planinskim predelima moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/RSE Balkan:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter