Izvor:
17.09.2018 u 05:45
0

STANJE NA PUTEVIMA: Lepo vreme pogoduje i vozačima i putarima!

Kalendarski, poslednji dani leta donose stabilno vreme s prijatnim dnevnim temperaturama koje osim vozačima, kojima ovakvi uslovi pogoduju, a koje koriste i putari za redovno održavanje i popravaku puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Na pojedinim putevima vrši se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, na nekim deonicama radi se na zameni dotrajalog asfalta, popravljaju se i oštećenja na kolovozu koja su nastala u letnjim mesecima, uređuju bankine, obezbeđuju kosine, ali i saniraju klizišta.

AMS S upzorava da to često dovodi do usporene vožnje zbog koje je vozačima potrebno dodatno strpljenje, uz više pažnje i prilagođeni način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Od danas do 21. septembra zbog radova na zameni oštećenog asfalta na putu iuzmeđu Obrenovca i Beograda (državni put I B reda broj 26), na deonici između Umke i Bariča, saobraćaj će se odvijati usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Od danas će se izvoditi radovi u na državnom putu II A reda broj 149, na državnom putu II A reda broj 149, Bulevar patrijarha Germana (Avalski put) na uglu sa Ulicom Vase Čarapića (Opština Voždovac).

Takođe od danas do 19. septembra, u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Plavog mosta do petlje "Lasta", u smeru ka Nišu. Radovi će se izvoditi u srednjem pojasu sa pomeranjima i u toku izvođenja radova na tom delu puta za saobrćaaj će biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Od 12. do 20. septembra zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u zoni naplatne stanice „Novi Sad jug“ (državni put I A reda br 1) za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter