Izvor:
24.09.2018 u 10:38
0

TRI NOVINE U JKP „PARKING SERVISU“, KOJE SU VOZAČI JEDVA ČEKALI: Prva aplikacija koja uskoro stiže je samo jedna od njih!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je tri novine u poslovanju JKP “Parking servis” Beograd. Vesić je na sastanku Udruženja parkirališta Srbije naveo da je prva aplikacija koja će biti puštena u rad 15. oktobra ove godine namenjena svim “smart“ telefonima koja će korisnicima omogućiti plaćanje parkinga, ali i proveru broja slobodnih mesta u svim garažama i parkiralištima Beograda.

– Plaćanje će biti moguće i po minutu, što do sada nije bio slučaj – rekao je Vesić i dodao da će proces biti veoma jednostavan i da će postojati i mogućnost za kupovinu dnevne karte.

Druga novina je, kaže, parking pas S kartica koja će biti puštena u rad petog decembra.

– Ta kartica će obezbediti korisniku neograničen broj ulazaka i izlazaka iz garaže u okviru zakupljenog vremenskog perioda. Biće omogućeno da se kartica kupi na 24 sata, tri ili sedam dana, a da se s njom ulazi i izlazi neograničen broj puta u sve garaže i sva beogradska parkirališta – pojasnio je Vesić. Naveo je da je treća novina PriPejd kartica koja će biti puštena u rad 15. januara.

– To znači da će neko moći da dopuni PriPejd karticu određenim iznosom novca i da je koristi sve dok na kartici postoji dovoljan iznos. Želimo da omogućimo građanima da lakše koriste usluge JKP ''Parking servis'' i da povećamo njihov komfor prilikom korišćenja gradskih garaža, ali i da idemo u korak sa svetom, gde se sve ovo odavno koristi – istakao je Vesić.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih preduzeća koja se bave uslugama parkiranja, a zamenik gradonačelnika je rekao da su iskustva JKP "Parking servis" Beograd korisna za preduzeća iz drugih gradova jer Beograd ima najrazvijenije preduzeće i najveći broj parking mesta.

– Želimo da pomognemo preduzećima iz drugih gradova da se modernizuju, da obezbede bolje uslove za parkiranje i veće prihode u budžetu lokalne samouprave kojoj pripadaju – dodao je Vesić. Sastanku je prisustvovao i direktor JKP “Parking servis“ Andrija Čupković.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter