Izvor:
28.09.2018 u 15:10
0

GUŽVE ZBOG VIKENDA: Kolone na autoputu, Pančevcu, ali i deonicama ka Ibarskoj magistrali!

Popodnevni špic je i ovog petka doveo do totalnog kolapsa na nekim od ključnih saobraćajnica.

– Most Gazela je opterećen u oba pravca, tu su gužve trenutno najveće, te je saobraćaj prilično usporen – navode iz Beogradskog taksija.

Velike gužve su duž Pančevačkog mosta, u smeru ka centru grada, kao i na autoputu gde su vidne kolone u oba smera. Od Tošinog bunara do Autokomande, trasa dugačka manje od osam kilometara, prelazi se za skoro 45 minuta!

– Veća gužva primetna je i na Brankovom mostu, ali i u Bulevaru Mihajla Pupina, u oba slučaja u smeru ka centru grada – dodaju taksisti.

Da su Beograđani krenuli na vikend van grada, svedoče i nešto veće gužve koje se beleže na pravcu ka Ibarskoj magistrali, kako iz Žarkova, tako i Vidikovca.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Nethr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter