Izvor:
01.09.2016 u 23:28
0

VUČIĆ NA POSTAVLJANJU KAMENA-TEMELJCA: Otvara se nova fabrika koja će zaposliti 400 radnika!

U selu Draganići kraj Raške danas je postavljen kamen-temeljac za izgradnju tekstilne fabrike koja će zapošljavati 400 radnika.

Po njegovim rečima, Muhamed Bin Zajed, šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, dao je devet miliona evra za izgradnju tog pogona.

Postavljanju kamena-temeljca prisustvovao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao u govoru da će pogon imati 11.000 kvadratnih metara i da će uposliti do 400 ljudi.

Vuić je najavio i da će do 2018. godigne biti izgradjen skijaški centar na Goliji, od čega će Raška i druge susedne opštine imati ogromne koristi, a Srbija će dobiti centar koji će privlačiti i strane turiste.

Beta
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter