Izvor:
06.10.2018 u 09:49
0

U ZNAK RAZUMEVANJA I SOLIDARNOSTI SA OBOLELIMA OD CEREBRALNE PARALIZE: Narodna skupština Republike Srbije, palata „Albanija“ i Most na Adi danas „oblače“ zelenu boju!

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević najavila je da će danas u znak razumevanja i podrške osoba sa cerebralnom paralizom, a povodom obeležavanja Svetskog dana osoba sa cerebralnom paralizom, zelenom bojom biti osvetljeni simboli grada – Narodna skupština Republike Srbije, palata "Albanija" i Most na Adi.

Ona je istakla da Grad Beograd preko ovog Sekretarijata, a putem javnih konkursa pruža podršku udruženjima, koja svojim programima unapređuju položaj osobama sa invaliditetom, saopštio je Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

– Savezu za cerebralnu i dečju paralizu Beograda, koji okuplja 1.100 osoba sa cerebralnom paralizom i koji objedinjava rad 12 opštinskih udruženja radi ostvarivanja zajedničkih interesa osoba sa cerebralnom i dečjom paralizom, grad Beograd na godišnjem nivou izdvaja sredstva u iznosu od 4,5 miliona dinara. Tokom 2018. godine za realizaciju programa, ovom udruženju su opredeljena sredstva u iznosu od 4,6 miliona. Grad Beograd će i dalje nastaviti sa pružanjem podrške osobama sa cerebralnom paralizom, kao i osobama sa različitim oblicima invaliditeta – kazala je Nataša Stanisavljević.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter