Izvor:
08.06.2018 u 00:47
0

AMSS: Saobraćaj umeren bez zastoja i prekida!

Saobraćaj u Srbiji večeras se odvija umerenim intenzitetom, bez zastoja i prekida, ali usporeno na deonicama na kojima su radovi u toku. Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, i ovo veče obeležavaju promenljive vremenske prilike, koje donose pljuskove sa grmiljavinom, a koje će svakako usloviti mokre i klizave kolovoze.

Vozačima se zato savetuje da imaju više opreza za volanom, smanjite brzinu kretanja i prilagodite je uslovima na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, zadržavanja su do 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na granicnom prelazu "Batrovci" su oko 240 minuta, na prelazu "Kelebija" oko 60 minuta, a na "Horgošu" oko 90 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter