Izvor:
19.10.2018 u 14:48
0

Počela izgradnja novog puta do Zlatara!

Predsednik Opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević, izjavio je da je počela izgradnja novog puta od te opštine do Zlatara, radovi će se izvoditi do kraja sezone, a biće nastavljeni naredne godine.

Na izgradnju te deonice se, kaže, čekalo 10 godina.

“Ovo je najskuplji projekat u novovaroškoj opštini za koji do sada nije bilo moguće obezbediti dovoljno novca. Na našu inicijativu Vlada Srbije je odobrila sredstva u iznosu od milion evra”,rekao je Vasiljević.

Prvi čovek opštine Nova Varoš ističe da će to biti novi put u dužini od jednog kilometra, širine sedam metara, koji će od Branoševca ići kroz naselja Šanac, Milanovac i Babića Brdo.

“Radovi su otpočeli juče i trajaće do kraja građevinske sezone, a nastavak radova očekuje se na proleće. To će biti potpuno nova moderna saobraćajnica koja podrazumeva potporne zidove sa obe strane, dve pešačke staze i uličnu rasvetu”, naveo je Vasiljević.

Kada put bude kompletno urađen tuda će se ići ka Sjenici rekao i najavio da je završetak radova planiran za narednu godine, najkasnije do Dana opštine 1. novembra.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter