Izvor:
14.11.2018 u 18:21
0

SUSRTE U BERLINU: Hrvatska predsednica Kolinda Grabar oduševljena srpskom premijerkom Anom Brnabić!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je u Berlinu prvi put imala priliku da se sretne sa srpskom premijerkom Anom Brnabić i ocenila da je taj susret bio izvrstan.

Grabar Kitarović je to rekla na konferenciji Zidojče cajtunga u Berlinu, govoreći o svečanoj večeri nemačkih privrednika sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, prenosi regionalna televizija N1.

– Naš prvi susret, to moram reći bez obzira na to što će neko reći u Hrvatskoj, bio je izvrstan. Ani Brnabić je jako stalo do budućnosti srpsko-hrvatskih odnosa i nadam se da ćemo nastaviti u tom pravcu kako bismo rešavali goruća pitanja na području jugoistoka Evrope – izjavila je Grabar Kitarović.

Ona je navela da je sa Brnabić razgovarala i o projektu obnove železničke pruge od Zagreba do Beograda.

Kako je rekla, u svrhu procesa pomirenja bilo bi dobro i kada bi Milorad Pupovac došao na komemoraciju u Vukovar.

– Ja bih na njegovom mestu to učinila – rekla je Grabar Kitarović.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/anabrnabic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter