Izvor:
30.11.2018 u 07:02
0

AMSS: Vozači oprezno za volanom zbog prisutne poledice na svim deonicama, početak vikenda pojačava broj vozila na putevima!

Poledica je prisutna na svim deonicama gde je kolovoz mokar i predstavlja veliku opasnost za vozače, a posebno treba biti oprezan za volanom u planinskim predelima, kao i u večernjim satima kada se očekuje pojačan saobraćaj zbog početka vikenda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMS S podseća da od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, kao i da je van naseljenih mesta obavezno posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na na putničkim terminalima graničnih prelaza na izlasku iz zemlje, na kojima se čeka do 30 minuta.

Uprava granične policije Srbije saopštila je da su zadržavanja za teretna motorna vozila na prelazima Batrovci i Šid ka Hrvatskoj 180, odnosno 420 minuta, a na Horgošu i Kelebiji prema Mađarskoj 500, odnosno 240 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter