Izvor:
07.12.2018 u 21:43
0

PRVA TRANSODNA OSOBA U TRCI ZA TITULU NAJLEPŠE ŽENE: Promenila pol, pa postala misica i ima armiju fanova! (FOTO)

Španska misica Anhela Ponse ostaće upamćena kao prva transrodna osoba koja je nakon promene pola postala prava lepotica, a sada želi da osvoji titulu najlepše žene na svetu.

Pored nekoliko desetina devojaka, Anhela je kao bivši muškarac pobedila i ona će zvanično predstavljati Španiju na izboru za mis univerzum.

"Moj cilj je da budem portparolka za uključivanje, uvažavanje i poštovanje različitosti, ne samo za LGBT zajednicu već za čitav svet. Toliko dugo su transrodne osobe bile progonjene i izbrisane", rekla je misica, koja je naglasila da bi uzimanje krune bilo njena pobeda za ljudska prava.

Mnogi tvrde da je Anhela favorit za pobedu na svetskom izboru u Tajlandu. Ona trenutno boravi u Bangkoku i privodi kraju poslednje pripreme.

Anhela je rođena kao muškarac u Sevilji, ima 27 godina. Sa hormonskom terapijom započela je kada je imala 17 godina, a nakon sedam godina prošla je operaciju vaginoplastike. Veliki je influenser, a na Instagramu je ima više od 400.000 pratilaca.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/angelaponceofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter