Izvor:
08.12.2018 u 08:06
0

HUMANITARNA AKCIJA: U Beogradu danas deca sa Kosova i Metohije!

U okviru velike humanitane akcije, u oganizaciji Štark Arene i Nezavisnog sindikata policije, a povodom novogodišnjih praznika, u Beogradu će danas boraviti 150 dece sa Kosova i Metohije.

Oni će, zajedno sa decom poginulih i ranjenih policajaca, posetiti Ministarstvo unutrašnjih poslova – Žandarmeriju, Muzej savremene umetnosti, a za kraj dana mališani će prisustvovati predstavi na ledu u Štark Areni, gde će im biti uručeni novogodišnji paketići.

Deci sa Kosova i Metohije biće organizovan prevoz, smeštaj i hrana, a na predstavi u Štark Areni će im se priključiti i više od, kako se navodi, 1.000 dece članova sindikata iz centralne Srbije, saopštili su organizatori.

Izvoe: Tanjug
Foto: Twitter/Atena Busy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter