Izvor:
08.12.2018 u 12:54
0

AMSS: Vozači oprezno u vožnji zbog kiše i mogućeg snega, na put ne krećite bez zimske opreme!

Kiša, koja je najavljena za današnji dan, već je zahvatila puteve širom Vojvodine, dok se u ostalim krajevima očekuje u toku popodneva, a snežne padavine prognozirane su za više planinske predele, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMS S apeluje na vozače da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, da vožnju prilagode uslovima na putu, jer padavine dovode do nepovoljnih uslova za vožnju i lako može doći do proklizavanja vozila i izazivanja saobraćajnih nezgoda.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Kako je saopštila Uprava granične policije, teretna vozila na prelazu Horgoš ka Mađarskoj čekaju oko 300 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter