Izvor:
09.12.2018 u 12:12
0

JAKE ŽENE ZA JAKU SRBIJU: Aleksandar Vučić na tribini kao podrška radu pripadnica SNS-a!

Srpska napredna stranka organizovala je danas u velikoj dvorani Sava centra tribinu "Jake žene za jaku Srbiju".

Na skupu su se prisutnima obratile potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović, članica Predsedništva SNS Maja Gojković, predsednica Unije žena SNS na Kosovu i Metohiji Vinka Radosavljević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević i direktorka Istorijskog muzeja Srbije dr Dušica Bojić.

Prisustvovao je i predsednik SNS Aleksandra Vučića koji je pre svega izrazio duboko poštovanje svim damama u Srbiji, istakavši da mu pripremljeni govor nije potreban. On se zahvalio i Smilji Panić, majci pokojnog Ranka Panića, koja je takođe bila na skupu.

– Hvala na podršci SNS i svojoj zemlji. Beskrajno sam im zahvalan i zato što podaci pokazuju da nijedna druga stranka procentualno nije imala toliku podršku kao SNS. Žene nisu površne, lakoverne ni lakomislene. Njih ne interesuje forma, već suština. Neki su mislili da žene glasaju za lep odraz u ogledalu, a one glasaju za rad, marljivost i posvećenost i za to se svoim snagom i srcem bore. Ti koji su potcenjivali žene, grdno su pogrešili – poručio je Vučić.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter