Izvor:
31.12.2018 u 07:06
0

AMSS: Saobraćaj umerenog inteziteta, veći broj vozila očekuje se sa prvim večernjim satima, vozači oprez zbog mešovitih vremenskih prolika!

U Srbiji se danas očekuje dobra prohodnost puteva i mešovite vremenske prilike, od kiše i susnežice u nižim, do povremenog snega u planinskim predelima, saopštio je AMS S.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a veći broj vozila očekuje se sa prvim večernjim satima unutar gradova na onim saobraćajnicama koje vode ka gradskim trgovima.

Pojačan saobraćaj očekuje se i na pravcima koji vode ka Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Goču, Divčibarima, Staroj planini, ali i drugim popularnim, omiljenim i lepim mestima za doček nove godine poput banja i jezera.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, nema dužih zadržavanja na putničkim i teretnim terminalima od 30 minuta, ali se očekuje povremeno pojačan saobraćaj na izlazu iz naše zemlje ka Mađarskoj, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori, što može povremeno donositi malo duža zadržavanja od uobičajenih.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter