Izvor:
01.01.2019 u 13:31
0

PRVOG DANA NOVE GODINE: Vulin i Mojsilović posetili Operatvini centar Vojska Srbija!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je , u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Milana Mojsilovića, Operativni centar sistema odbrane, gde se uverio da Vojska Srbije izvršava planirane zadatke.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, posle sastanka s rukovodećim starešinama Centra, Vulin je putem video linka primio izveštaje iz operativnih centara Kopnene vojske, Komande za obuku i RViPVO, koji su izvestili o stanju u svojim jedinicama.

Izveštaje su podneli i stariji nacionalni predstavnici iz mirovnih misija u Libanu i Centralnoafričkoj Republici, koji su obavestili ministra odbrane da je stanje redovno, da ljudstvo izvršava sve definisane zadatke i da su svi pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su u angažovani u tim mirovnim misijama bezbedni.

Ministar Vulin i general Mojsilović poželeli su, tom prilikom, pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane srećne novogodišnje praznike, uz želje za dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i uspešnu sledeću godinu, naglašavajući da je bezbednost svih pripadnika VS najveći prioritet.

Ministar Vulin i general Mojsilović obišli su sinoć i dežurne jedinice lovačke avijacije angažovane u sistemu protivvazduhoplovne odbrane na aerodromu "Batajnica" i sa njima dočekali Novu 2019. godinu.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter