Izvor:
13.02.2019 u 16:34
0

ISPOVEST RODITELJA ČIJI JE SIN ODUZEO ŽIVOT SEBI ZBOG KOCKE: Napisao oproštajno pismo za nauk budućim generacijama!

Branko Stanojević je otac pokojnog Andreja Stanojevića, koji je 13. novembra 2018. u Jagodini, skočivši sa zgrade, sebi oduzeo život na tragičan način.

Njegovo telo pronađeno je kraj puta, pa se u prvi mah sumnjalo da je došlo do nesreće i da ga je udario automobil nakon čega je on preminuo kraj puta. Međutim, ubrzo je policija otkrila u kom stanu je boravio i u njemu pronašla njegovo oproštajno pismo nakon čega je, na osnovu zadobijenih povreda, utvrđeno da je košarkaš skočio sa zgrade.

U emisji kod Vanje Bulića, otac nastradalog sina Branko je ispričao da nije bio svestan da njegov sin ima problem sa kockom, i da oseća veliku odgovornost zbog čega više nije među živima.

Sin Branka Stanojevića je u OŠ prvi put zakoračio u kladionicu, a potom i nastavio sa kockanjem tokom studiranja.

Njegov dug bio je svega ni 50.000 dinara, ali njegova savest i moral su presudili u korist kocke.

On je za sobom ostavio potresno oproštajno pismo kao i status na društvenoj mreži pre nego što je odlučio da izvrši samoubistvo.

"Bog ne uzima ni dobre ni zle već one koji kasno koče" je poslednji status kojim se oglasio.

Prenosimo pismo u celosti:

"Nikada nisam imao nameru nikoga da povredim, a povredio sam svakoga. Razočarenje drugih sam brojao stotinama puta ali tome je došao kraj. Ne žalim ni za čim u životu osim dana kada sam bio sedmi razred OŠ i kada sam prvi put ušao u kockarnicu, i počeo da igram. Od toga dana je krenuo pakao za mene i za sve ljude oko mene. ZATVORITE SVE KOCKARNICE I ISELITE IH, UGASITE, LJUDI STRADAJU!

Znam da će ovo teško pasti mojim roditeljima, rođacima i prijateljima ali neka znaju da je meni ovako lakše. Nek se mole za mene a ja ću uvek biti tu negde. Moj brod pokloniti mojoj devojci."

13. novembar – Andrej Stanojević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter